Termeni si Conditii

Descriere termeni utilizati

   Utilizatori sau turisti = Este denumita ca utilizator orice persoana fizica sau juridica care viziteaza sau intreprinde o actiune pe pagina europebooking.ro

   Parteneri = Este denumita ca partener orice persoana juridica care posteaza un anunt pe pagina europebooking.ro oricare ar fi categoria publicarii lui.

General

   Prin accesarea si utilizarea pagini europebooking.ro sunteti de acord cu Termeni si Conditiile de utilizare.

   Puteți folosi pagina europebooking.ro pentru a face rezervari sau pentru a vizualiza o oferta publicata de un partener.

   Nu puteti folosi pagina europebooking.ro pentru orice alte scopuri, inclusiv, fara limitare, de a face orice rezervare speculativa, falsa sau frauduloasa.

  Continutul pagini europebooking.ro care include dar nu se limiteaza la: text, grafica, butoane, imagini, compilatii de date si software, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, incarcat, postat, transmis sau distribuit fara acordul scris al europebooking.ro, cu exceptia ca puteti descarca, afisa si tipari materialele prezentate pe acest site pentru uz personal(non-comercial).

  Nu aveti dreptul sa utilizati orice robot, spider sau alte dispozitive automate, programe, algoritmi sau metodologi care au procese similare sau funcționalitatea, sau orice proces manual, pentru a monitoriza sau copia orice pagina, date sau conținut disponibil pe acest site, fără acordul prealabil scris al europebooking.ro.

  Pagina europebooking.ro, entitatea juridica si autori acestei pagini nu pot fi trasi la raspundere si interzic postarea sau transmiterea oricaror materiale cu continut ilegal, amenintator, calomniator, defaimător, obscen, indecent, pornografic, incalcarea dreptului de autor, marca, proprietate sau profanator sau orice alt material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune penala si care da nastere la raspundere civila, sau incalca orice lege. Pentru publicare materialelor descrise mai sus si/sau a materialelor in general veti fi singurul raspunzator.

   Pagina europebooking.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment este necesar termeni si conditiile de utilizare fara a fi necesar sau fara a notifica in prealabil utilizatori, turisti si/sau parteneri in prealabil de acest lucru. Este de datoria utilizatorului, turistului si/sau partenerului sa verifice termeni si conditiile inainte de utilizarea pagini europebooking.ro

   Orice incalcare a drepturilor de autor, proprietate intelectuala si/sau nerespectarea conditiilor de utilizare a pagini  www.europebooking.ro  poate implica raspunderea civila sau penala.

Utilizatori si/sau turisti

   Inregistrarea si administrarea unui cont este complet GRATUITA dar nu este obligatorie pentru a putea face o rezervare sau pentru a vizualiza ofertele(anunturile) de pe pagina europebooking.ro

   Prin inregistrarea pe pagina europebooking.ro beneficiati de anumite facilitati in mod GRATUIT dupa cum urmeaza:

                                – Administrati rezervarile
– Vizualizati datele de contact a rezervarii dvs. simplu si rapid
– Puteti vizualiza si posta o recenzie(comentariu)

  Utilizatorul este direct responsabil pentru continutul introdus pe pagina europebooking.ro fie el de natura unei rezervari, date de inregistrare sau orice alte informatii.

                                         !!! Atentie !!!

   Va rugam ca in momentul in care ati facut o rezervare, doriti sa faceti o rezervare, vi se solicita sa achitati un avans sau doriti sa vizitati o locatie din anunturile publicate pe pagina europebooking.ro, discutati direct cu proprietari, firmele, receptia sau orice departament din cadrul anuntului publicat si asigurativa ca cererea/oferta este conform descrieri sau a dorintei dvs.

   Pagina europebooking.ro nu va solicita niciodata sa faceti o plata directa, indirecta sau sub orice alta forma pentru a utiliza, vizualiza, explora, rezerva un anunt sau pentru a inregistra un cont de utilizator pe pagina europebooking.ro.

Parteneri

europebooking.ro are rolul doar de a pune la dispozitia ofertantului sau partenerului, unul sau mai multe spatii publicitare in cadrul pagini europebooking.ro.

Orice ofertant, partener care utilizeaza europebooking.ro pentru a oferta, publica un anunt prin intermediul pagini europebooking.ro, este direct responsabil pentru informatiile publicate sau transmise pentru a fi publicate, indiferent de natura si acuratetea lor(text, imagini, date de contact, tarife, etc…) si orice reclamatie sau sesizare din partea unui utilizator al pagini europebooking.ro, sau organ de control, referitoare la anuntul unei ofertant sau partener va fi adresata direct ofertantului sau partenerului.